جهت ورود به صفحه پرداخت الکترونیک کلیک نمایید.
راهنمای پرداخت آنلاین و الکترونیک حق بیمه عمر و تامین آتیه بیمه پاسارگاد
ارائه راهکاری متفاوت برای پرداختی مطمئن ، آسان و غیر حضوری
پس از ارائه خدماتی متمایز و موفق در زمینه بیمه های عمر و تامین آتیه و پوشش های مرتبط با آن، اکنون شرکت بیمه پاسارگاد امکان پرداخت الکترونیک حق بیمه عمر را جهت رفاه و سهولت در پرداخت برای بیمه گذاران بیمه های عمر و تامین آتیه فراهم نموده است.
شرکت بیمه پاسارگاد با بررسی روش های مختلف پرداخت، مطمئن ترین و آسان ترین روش را برای پرداخت غیر حضوری ایجاد کرده است.
دارندگان دفترچه بیمه عمر و تأمین آتیه می توانند علاوه بر پرداخت اقساط خود در شعب بانک های پاسارگاد ، تجارت و کشاورزی به صورت حضوری ؛ از طریق اینترنت بانک و یا عابربانک های پاسارگاد نیز اقدام به پرداخت حق بیمه خود نمایند .
بیمه گذاران گرامی می توانند به منظور پرداخت حق بیمه خود از طریق اینترنت بانک، دستگاه های عابربانک و دستگاه های پوز ، از "شناسه قبض" و "شناسه پرداخت" مندرج در برگه های دفترچه استفاده نمایند .
* این نکته قابل توجه است جهت پرداخت الکترونیک و آنلاین حق بیمه عمر الزامی به استفاده از بانک و اینترنت بانک و یا دستگاه خود پرداز خاصی نیست و با استفاده از تمامی کارت های عضو شتاب این بیمه نامه از طریق "شناسه قبض و "شناسه پرداخت" قابل پرداخت می باشد.
راهنمای تصویری پرداخت الکترونیک حق بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد در اینترنت
پرداخت الکترونیک و یا اینترنتی چیست؟
پرداخت اینترنتی به پرداختن پول از طریق اینترنت، در قبال دریافت کالا یا خدمات اطلاق می شود به طوری که این پرداخت بدون نیاز به حضور فیزیکی در بانک و از طریق اینترنت انجام می شود. در واقع خریدار با استفاده از کارت بانکی خود می تواند از اینترنت خرید کند و وجه آن را همان زمان پرداخت نماید.
با چه کارت هایی می توان پرداخت الکترونیک حق بیمه را انجام داد؟
کارت بانک های پاسارگاد، ملی، صادرات، پارسیان، سامان، اقتصاد نوین، ملت، کشاورزی، توسعه صادرات و صنعت و معدن و بانک سینا امکان پرداخت الکترونیک را دارند.
پارامتر های لازم برای پرداخت الکترونیک اقساط و حق بیمه عمر:
در هنگام پرداخت اینترنتی ۴ پارامتر کارت بانکی از شما پرسیده می شود که در عکس زیر کنارشان ستاره قرمز زده شده است.(تصویر نمونه)
1- شماره کارت
شماره کارت یک شماره ی 16 تا 19 رقمی می باشد که بر روی کارت درج شده است.
۲- رمز خرید اینترنتی یا رمز دوم:(PIN2)
رمز خرید اینترنتی، با رمزی که شما هنگام استفاده از دستگاههای خود پرداز ATM وارد می نمائید متفاوت می باشد. حتی این رمز با رمز اینترنت بانک که حساب خود را از طریق اینترنت چک می کنید، نیز متفاوت است.
در اکثر بانک ها زمانی که کارت خود را تحویل می گیرید، رمز خرید اینترنتی ندارید. برای فعال کردن رمز خرید اینترنتی یکی از کارهای زیر را انجام دهید:
۱- اکثر بانک ها امکان تعریف رمز خرید اینترنتی را در دستگاههای ATM خود قرار داده اند. به دستگاه خودپرداز بانک خود مراجعه کنید. کارت خود را وارد کنید و بخش عملیات رمز را انتخاب کنید. در بخش رمز دوم یا رمز اینترنتی، رمز خود را تعریف کنید.
۲- به شعبه بانک خود مراجعه کنید و رمز خرید اینترنتی را دریافت کنید.
3- کد اعتبار سنجی دوم CVV2
کد CVV2 شماره شناسایی دوم مشتری می باشد که دارای سه یا چهار رقم بوده و مانند شمارۀ 16 رقمی حک شده روی کارت، بر پشت اکثر کارت ها، از جمله کارت بانکهای .ملت، صادرات، پاسارگاد، سامان و پارسیان حک شده است.
نکته: صرفاً وجود کدCVV2 بر روی کارت ها، دلیل بر امکان خرید اینترنتی نیست، بلکه بانک صادر کننده باید امکان خرید اینترنتی را فراهم کرده باشد .
4- تاریخ انقضای کارت
تاریخ انقضا بر روی اغلب کارت های بانکی حک شده است. در صورت عدم وجود این تاریخ به شعبه صادر کننده کارت مراجعه نمایید.
مراحل پرداخت حق بیمه عمر و تامین آتیه پاسارگاد
1- شناسه قبض و شناسه پرداخت
به منظور پرداخت حق بیمه عمر از طریق اینترنت بانک، دستگاه های عابربانک و دستگاه های پوز ، از "شناسه قبض" و "شناسه پرداخت" مندرج در برگه های دفترچه خود می توانید استفاده کنید.
(تصویر زیر)
2-مراجعه به آدرس اینترنتی بانک جهت پرداخت و وارد نمودن اطلاعات
در زمان ورود به صفحه پرداخت قبوض از منوی سمت راست "پرداخت قبض" را انتخاب کرده و مانند تصویر زیر اطلاعات در خواستی را وارد نمائید و بر روی ادامه کلیک کنید.
جهت ورود به صفحه پرداخت الکترونیک کلیک نمایید.
3-تایید اطلاعات وارد شده و وارد کردن اطلاعات کارت عضو شتاب
شناسه قبض و شناسه پرداخت، مشخص می کنند که شما دقیقاً چه قبضی را پرداخت می کنید. در صورتی که شناسه قبض و شناسه پرداخت را صحیح وارد کرده باشید، اطلاعات سر رسید حق بیمه شما که در دست دارید به ویژه مبلغ آن، نمایش داده می شود. اگر دقت کنید متوجه اعدادی خواهید شد که عدد بزرگتر شناسه قبض و عدد کوچکتر شناسه پرداخت است.(تصویر زیر)
در تصویر بالا بعد از وارد کردن اطلاعات کارت بر روی گزینه پرداخت کلیک نمائید تا پرداخت شما تکمیل و نهایی شود.
جهت ورود به صفحه پرداخت الکترونیک کلیک نمایید.